Instruktörsutbildning Nose Work SNWK


Vill du utbilda dig och bli certifierad


SNWK instruktör och doftprovsdomare i  Nose Work?


SNWK certifierad NOSE WORK INSTRUKTÖRSUTBILDNING

& DOFTPROVSDOMARE 2023


(Nästa SNWK I utbildning förväntas börja fredag 17 mars 2023 skicka gärna intresseanmälan på karina@nosework.info eller karina@youandyourdog-havefun.se)


Går du runt och har länge drömt om att utbilda eller vidare utbilda dig till Nose Works instruktör, är medlem av en SBK klub som behöver utöka era instruktörer med en eller fler instruktörer inom Nose Work - eller du ganske enkelt bara önskar att gå en riktig lärorik och gedigen kurs i Nose Work tillsammans med din hund så kanske detta är något för dig?


Kursen om fatter 5 moduler, på alla moduler är man närvarande och arbeter fysisk med egen hund inklusive arbetar med och instruerar andra ekipage. Vi tror på att man i denna utbildingning får mest möjligt ut av kursen om man är fysisk närvarande (altså ingen webbaserad utbildning eller utbilding på distans) .


Krav för att gå utbildningen är att du redan är instruktör eller har liknande erfarering eller du kanske har en lång erfarenhet av hund och önskar vidareutvekla dina kunskaper.


Läs mer om utbildningen nedanstående och varmt välkommen med din intresseanmälan eller dina frågor! Max 6 - 10 deltagare.


// Karina M. Nielsen


You & Your Dog - Have Fun